preko 150 KM besplatna dostava

POSEBNA PONUDA

O nama

CITY MOBIL D.O.O.osnovan je 2008. godine u Bijeljini sa ciljem da tržištu Bosne i Hercegovine ponudi visoko kvalitetnu dodatnu opremu i rezervne dijelove za GSM.

Iza imena CITY MOBIL D.O.O. stoji tim mladih, ambicioznih ljudi koji se trude da prate moderne trendove, nove tehnologije, potrebe klijenata i stalna povećanja asortimana. Naša vizija je da u svakom trenutku odgovorimo potrebama naših klijenata, da prateći inovacije u svijetu GSM tehnologija prenesemo nova saznanja na naše klijente. Uvijek težimo najvećim dostignućima, uz veliku brigu o našim ljudima sto je jedan od temelja uspijeha!

U našoj veleprodaji kupci mogu na jednom mjestu da nabave po konkurentnim cijenama sve potrebne artikle. Naši veleprodajni partneri po pravilu prvi dobijaju nove proizvode i imaju mogućnost dopune svojih servisa, prodavnica sa našeg lagera.  Nastojimo da našim kupcima uvijek ponudimo razlog više za saradnju sa nama.

Osim distribucije robe vlastitim vozilima firme dostavu će obavljati firma "EURO EXPRESS" sa kojom imamo ugovor. Sva naručena roba biće dostavljena u roku od 24 sata od prijema porudžbine.

Osnovni naš cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, cijeneći njihovo vrijeme i vjeru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspjeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.

Naši prodajni centri se nalaze u Bijeljini i Sarajevu.

Kontaktirajte nas, mi smo tu da odgovorimo svim Vašim potrebama!

Uvjerenje o registraciji u Jedinstveni registar obveznika možete pogledati ovdje.